Een assortiment van maar liefst 9 verschillende soorten chocoladeflikken! Met onder andere kaneel, cranberry's, rozijnen, butterscotsch, hazelnootkrokant, gebrande amandeltjes, zoethout, anijs en kokos.
Veel verkocht aan de horeca maar ook een originele aankleding van de etagère thuis.

Wish it, Dream it, Eat it!

Eindelijk chocolademelk met smaak! Een uniek cadeau voor de echte chocoholic.

Een bal van chocolade gevuld met weidemelkpoeder en cacao in 6 verschillende smaken. Kaneel, koffie, witte chocolade, sinaasappel, pure chocolade en anijs. Doordat de buitenkant puur chocolade is en de binnenkant uitsluitend bestaat uit droge stof, lost deze bal erg snel op in een mok of glas kokende melk.

Chocolade

Kwaliteit staat voorop! Wij maken bonbons en chocoladewerk
met de beste ingrediënten. Voeg hier een dosis vakmanschap en
originaliteit aan toe en voilà de lekkerste creaties komen tot
stand. Naast te werken met gangbare smaken zoals bijvoorbeeld
praliné, kaneel, koffie of advocaat zijn wij onderscheidend door
bonbons te maken met bijvoorbeeld Verbena (ijzerhard),
Moerasspirea, Magnolia of zoethout.

Chocolademelk met smaak

Een ambachtelijk bereide bal van heerlijke chocolade gevuld met cacaopoeder. Breng een mok met melk aan de kook. Voeg hier een bal met smaak naar keuze aan toe en roer het vervolgens even door. Met dit concept heb je in een handomdraai kwalitatief hoogwaardige chocolademelk. Daar waar het smelten van chocolademelk op een stokje erg veel tijd kost is deze bal met een paar keer roeren opgelost. Ook zit er beduidend minder vet in. Zo geniet je van echte warme chocolademelk. Nog een voordeel van dit product is dat het lang houdbaar is. Er is keuze uit de smaken: pure chocolade, anijs, koffie, witte chocolade, kaneel en sinaasappel.

Horeca Nederland heeft dit product ook ontdekt en het wordt door diverse hotels / restaurants in heel Nederland afgenomen.